Tasapainoinen hyvinvointi

Terveellinen ravinto, riittävä uni ja liikunta, sekä sosiaaliset suhteet mahdollistavat hyvän pohjan henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille. Olen sitä mieltä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja siksi kokonaisuudella on merkitystä. Olen huomannut, että usein pienilläkin muutoksilla voidaan saada paljon aikaan isossa kokonaisuudessa. Uskon vahvasti kehon ja mielen saumattomaan yhteyteen ja kehomme kykyyn korjata itseään, kunhan sitä välillä muistuttaa ja ohjaa oikeaan suuntaan.
Pyrin siksi hoidoissani mm. rauhoittamaan hermostoa, edistämään rentoutumista ja tasapainottamaan kehon eri osa-alueita erilaisilla lähestymistavoilla ja hierontatekniikoilla. Käytän arjessa paljon klassisen-, sekä urheiluhieronnan otteita, nivelten mobilisaatioita, faskiakäsittelyä, triggerpistepainantaa, MET tekniikoita sekä erilaisia kehon rentoutuksia.

Luottamus ja yhteinen ymmärrys ovat avainasemassa ja hoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina sinun tarpeet ja toiveet huomioiden. Pyrin aina luomaan hoitotilanteen, joka tukee parhaiten kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Milloin ei hierontaan?
Akuutti sairastuminen, kuten flunssa, kuume tai mahatauti
Akuutti tulehdustila
Tuore vamma (vamma aluetta ei käsitellä)
Päihtyneenä/Krapulassa
Syöpä tai muu vakava sairaus (kysy asiasta lääkäriltä tai keskustele hierojasi kanssa)
Tarttuva ihosairaus
Veritulppa

Esimerkkejä asioista, joista hierojan tulisi tietää ennen hierontaa!
-Hemofilia, eli verenvuototauti
-Paikalliset infektiot ihossa (herpes, jalkasieni, syylät..). (Tällöin jätetään tämä alue käsittelemättä)
-Suonikohjut (ympäröiviä alueita voidaan kyllä hieroa)
-Sydänvika ja sydämen toiminnalliset häiriöt (tahdistin)
-Epilepsia
-Raskaus 🙂